Home

 

“Nieuwe ronde, nieuwe kansen op naar het nieuwe normaal”

 

Beste Margriet-leden,

Gelukkig we mogen weer. Hopelijk kunnen we dit jaar weer een volwaardig seizoen draaien zonder enige beperkingen.

Het is fijn om te zien dat de bal weer rolt in onze Parkzoomhal en dat iedereen met veel plezier weer zijn geliefde spelletje heeft kunnen spelen.

Volgende week starten we met de bekerwedstrijden en daarna zal de competitie losbranden, waarbij de sportiviteit hoog in het vaandel zal staan.

Namens het bestuur wensen we iedereen veel spelplezier en maak er een mooi seizoen van!

 

Interview Rochdi Achenteh: "De club beschikte over een priv�jet waarmee we naar uitduels vlogen"

Vandaag om 12:00  Armenië. Rochdi Achenteh had nog geen stap in het land gezet toen hij zijn handtekening zette onder zijn contract bij Ararat-Armenia. De nu 33-jarige linksback beleefde een geweldig avontuur, totdat de coronacrisis uitbrak. De Eindhovenaar sloeg buitenlandse aanbiedingen af en koos bewust voor een terugkeer naar Nederland. Dit seizoen vervult de voormalig Marokkaans international een sleutelrol bij Kozakken Boys in de Tweede Divisie. "Buiten de lijnen ben ik heel iemand anders dan erbinnen." meer »


Interview NEC-aanvaller Jonathan Okita: "Debuutshirt Congo heb ik aan mijn ouders gegeven"

Vandaag om 10:00  Een mooie vraag voor een voetbalquiz. Tegen welk land maakte Jonathan Okita zijn debuut in de nationale ploeg van DR Congo? Het antwoord luidt: Madagaskar. De 25-jarige aanvaller van NEC kijkt met een gemengd gevoel terug op zijn eerste 45 minuten voor The Leopards. "Natuurlijk had ik het liefst gewonnen. Maar een debuut blijft altijd bijzonder." meer »


Samenvatting PSV - AS Monaco 1-2

Vandaag om 8:30  PSV heeft het zichzelf lastig gemaakt in de poulefase van de Europa League. De ploeg van trainer Roger Schmidt ging donderdagavond in eigen huis met 1-2 onderuit tegen AS Monaco. Daardoor zakten de Eindhoven van plek één naar drie in haar groep. meer »


Deze krakers van komend weekend moet je gezien hebben

Gisteren om 15:54  Na een midweek Europees voetbal kan de blik weer volledig op de nationale competities. Er staan een paar prachtige affiches op het programma. Met het herfstweer buiten is niets lekkerder dan voor de verwarming zitten en kijken naar een heerlijk potje voetbal. En wil je het nog spannender maken dan kan je gokken op verschillende wedstrijden. Bijvoorbeeld via een online casino ideal. Wanneer je geld inzet op de wedstrijd maak je het nog spannender.  meer »


Interview oud NAC-speler Jordy Buijs: ?Ik mis de supporters in Nederland?

Gisteren om 14:05  Met oud-Eredivisonist Jordy Buijs blikken we terug op zijn tijd in het Nederlandse voetbal. Verder gaat hij in op het gemis van het Nederlandse voetbalpubliek, zijn huidige dienstverband bij het Japanse Kyoto Sanga en zijn toekomstplannen. meer »


Deze affiches staan je te wachten in de Conference en Europa League

Gisteren om 12:00  Deze week staat bol van Europees voetbal. De derde speelronde in de groepsfase van de Champions League zit erop. Nu is het de beurt aan de Conference- en Europa League. Wij zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rij. meer »


Meer nieuws