Home

 

“Nieuwe ronde, nieuwe kansen op naar het nieuwe normaal”

 

Beste Margriet-leden,

Gelukkig we mogen weer. Hopelijk kunnen we dit jaar weer een volwaardig seizoen draaien zonder enige beperkingen.

Het is fijn om te zien dat de bal weer rolt in onze Parkzoomhal en dat iedereen met veel plezier weer zijn geliefde spelletje heeft kunnen spelen.

Volgende week starten we met de bekerwedstrijden en daarna zal de competitie losbranden, waarbij de sportiviteit hoog in het vaandel zal staan.

Namens het bestuur wensen we iedereen veel spelplezier en maak er een mooi seizoen van!

 

Samenvatting FC Utrecht - Ajax (0-3)

Vandaag om 15:56  Ajax hervatte de competitie zondagmiddag met een op papier zwaar uitduel. FC Utrecht, dat Ajax eerder dit seizoen al versloeg, was de tegenstander. Toch zette Ajax de Domstedelingen vrij eenvoudig opzij. Met twee doelpunten greep een nieuweling de hoofdrol. Brian Brobbey is terug bij Ajax en dat heeft hij meteen laten weten. meer »


Even voorstellen: Ajax-debutant Amourricho van Axel Dongen

Vandaag om 14:37  Hij is pas net zeventien jaar oud. Toch mocht Amourricho van Axel Dongen zondagmiddag zijn debuut maken in het eerste elftal van Ajax. Erik ten Hag bracht de talentvolle aanvaller in de slotminuten binnen de lijnen tijdens een comfortabele 3-0 voorsprong op FC Utrecht. meer »


De top 5 best presterende promovendi van Europa

Vandaag om 12:04  Voor promovendi is het vaak een zwaar seizoen in de hoogste competities van Europa. Soms weten enkele promovendi de degradatiestrijd echter te ontspringen. Dit seizoen doen enkele promovendi in Europa zelfs mee om de hoogste posities. Dit zijn de vijf ploegen uit de top 10 competities van Europa die het beste presteren. meer »


Samenvatting Feyenoord - Vitesse (0-1)

Gisteren om 23:00  Zaterdag stond er een prachtige wedstrijd in de Eredivisie op het programma, want Feyenoord ontving toen in eigen stadion Vitesse. De Arnhemmers wisten te stunten in De Kuip, want door een fout van Justin Bijlow zorgde Loïs Openda voor het enige en dus winnende doelpunt. meer »


Heerlijk weekend in Eredvisie: topclubs serieus getest

Gisteren om 12:39  De winterstop is na een maand eindelijk weer voorbij in ons land en dus kan de voetballiefhebber weer genieten van mooie wedstrijden in de Eredivisie. Dit weekend worden we extra verwend, want de topclubs worden allemaal serieus getest en zouden daarom zomaar puntenverlies kunnen oplopen.  meer »


Bergwijn en Ajax: van toptalent tot provocatie richting fans

Gisteren om 7:00  Een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax komt steeds dichterbij en daardoor lijken de Amsterdammers zich te versterken met een voormalig kind van de club. Bergwijn speelde namelijk als kind zes jaar op De Toekomst en maakte daar veel indruk. De afgelopen jaren is er veel tussen Bergwijn en Ajax gebeurd. Een overzicht.  meer »


Meer nieuws

12 januari 2022 11:01 De drempels van Harry Kane