Home

 

 

 Vooruitblik nieuwe seizoen 2020-2021

 

Traditiegetrouw doen we weer een rondje langs alle teams om te peilen hoe ze ervoor staan.

Zoals het er nu naar uitziet gaat alles gewoon door. Hou zelf ook het nieuws goed in de gaten en houd je aan de richtlijnen van het RIVM. We wensen iedereen een goede vakantie en hopen iedereen weer gezond aan de start te zien.

Met sportieve groeten,

Frans Tichem en Henry Blijleven

Bestuur ZVV Margriet

  

Margriet 1

Deze nieuwkomer verwacht hoge ogen in de 1e klasse te gaan gooien en neemt niet minder genoegen dan met de titel. “ Als we allemaal fit blijven en halen ons niveau moeten we zeker de titel op kunnen eisen”, aldus een gretige aanvoerder Zakaria Mahamud. De thuishaven wordt Sportcentrum West, waar de tegenstanders hun vorst nat kunnen maken. “ Met de steun van onze trouwe supporters zorgen we zeker in de thuiswedstrijden voor een ware heksenketel, waarin we verwachten elke wedstrijd de 3 punten mee te nemen”, sluit Zakaria af.

Margiet 1 treft o.a. Leonadis 1, Bergambacht 1 en het sterke RS2.

  

Margriet 2

Margriet 2 was vorig jaar nog Margriet 1 en stond op het punt om de titel binnen te halen… Echter gooide Corona roet in het eten en was de teleurstelling bijzonder groot. Aanvoerder Wim van der Male blikt terug. “Als je ziet dat we tot het einde toe voor de titel speelden is het uiteraard bijzonder zuur om aan het einde van de rit met lege handen te staan”. “ Ik snap dat corona natuurlijk verschrikkelijk is en het voetbal overstijgt, echter als sportman ga je voor het maximale”.

Komend seizoen zitten we in de dezelfde klasse en de groep is nagenoeg in takt gebleven, dus heb ik er alle vertrouwen in dat we weer voor de prijzen meespelen en ook weer in de beker net als afgelopen seizoen goed meedraaien”.

Margriet 2 treft oud bekenden Stanga 2, Sevenstars 1, SJZ 2 en RKAVV 1.

  

Margriet 3

Aanvoerder Richard Witte heeft een goede versterking binnen gehaald in de persoon van Sander van Brand. “ Met Sander hebben we een speler met de nodige ervaring, die bij Tutor op 1e klasse niveau heeft gespeeld”, aldus een montere Witte. “We hebben een grillige groep en verwachten komend seizoen wat stabieler te presteren”. In een poule met Overmaas 1, RS 5 en TPP 14 kan Margriet haar borst nat maken.

  

Margriet 4

Margriet 4 kende afgelopen jaar een vreemd seizoen. O.a. veel blessures en afwezigen zorgden voor een rommelig jaar. Coach Patrick Boot verwoordt het als volgt: “ We konden nooit in onze vaste samenstelling spelen, waardoor de automatismen ontbraken”. “Daarnaast moeten we ook accepteren dat we elk jaar weer ouder worden en niet meer beter,  dit is een proces van acceptatie”. Goalgetter Raymond Boer gaat dit seizoen voor minimaal 30 goals. In een poule met ESTO 1, IJsselvogels 1 en VHL 1 staan er weer genoeg mooie derby’s op de rol.

  

Margriet 5

Het team van Rick van Wijngaard kende afgelopen een goed maar grillig seizoen. Lang werd meegespeeld om de titel, alleen op het laatste moment moest worden afgehaakt. “ Onze beste wedstrijd speelden we nota bene tegen Margriet 3, die we helemaal van het kastje naar de muur speelden”, aldus aanvoerder Rick van Wijngaarden. “We hebben er alle vertrouwen in de dat we ook dit jaar in de top gaan meedraaien, ons team is inmiddels ervaren en goed genoeg”.

Margriet 5 gaat de degens kruisen met o.a. CWO 1, CWO 2 en WIA 10 en 11.

  

Margriet 6

Aanvoerder Teun den Ouden heeft weer dezelfde groep als het afgelopen seizoen en wil zeker weer meedraaien in de subtop. “ Met superspits Ruben de Vries en de degelijke defensie hoop ik dat we een mooi seizoen gaan draaien”, aldus een relaxte Den Ouden. “We kennen inmiddels het klappen van de zweep en hoeven voor geen ploeg bang te zijn”, vult routinier Javier Molina aan.

Margriet 6 zit een poule met IJsselvogels 2, WIA 17, WIA 18 en Rijneveen 1.

  

Margriet 7

Aanvoerder Okky Schoovers is niet helemaal gelukkig met de gemaakte indeling. “ We hadden voor regio Rotterdam gekozen en zitten nu bij met name ploegen uit de Goudse regio”. (Voorzitter Blijleven heeft inmiddels een mail naar de KNVB gestuurd (red.)). “ Als het zo mocht blijven gaan we er uiteraard wel voor de volle 100% voor, en verwachten voor de titel mee te doen”. 

Margriet 7 zit nu in een poule met o.a. RVC 1, Mazzel Stars 5 en ADIO 2.

  

Het hallenteam

Aanvoerder Jasper van Dijk verwacht er wederom een sportief en leuk seizoen van te maken in het Rotterdamse Schuttersveld. “ De teams zijn meer dan bekend en we verheugen ons op de nieuwe start van het seizoen, we hebben toch al weer maanden stil gezeten, dan is het prettig weer wat te doen te hebben”, aldus Jasper van Dijk

 

'FC Twente versterkt zich met Griek Limnios'

Vandaag om 13:15  FC Twente gaat haar selectie versterken met Dimitris Limnios. De vleugelaanvaller wordt voor een jaar gehuurd van 1.FC Köln. Vandaag ondergaat hij de medische keuring. meer »


Feyenoord op zoek naar spits: dit zijn de opties

Gisteren om 15:25  Na de transfer van Nicolai Jörgensen zoekt Feyenoord een nieuwe spits. Frank Arnesen is naarstig op zoek naar een versterking, maar een transfer kwam er nog niet. De interesse in Joshua Zirkzee liep op niks uit en ook een bod op Andraz Sporar werd al afgewezen. Wat zijn eigenlijk nog de opties voor Feyenoord? meer »


Deze 5 Eredivisie-routiniers bestormen de top 50 van spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit

Gisteren om 13:05  Een nieuw Eredivisieseizoen betekent ook weer nieuwe helden die opstaan bij Eredvisieclubs. Toch spelen komend seizoen ook een aantal ervaren Eredivisie-rotten nog een belangrijke rol bij hun club. Vijf Eredivisiespelers staan al of kunnen komend seizoen tussen de vijftig spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit komen.  meer »


De Eerste Divisie begint: Zo verliep de voorbereiding van het gedegradeerde ADO Den Haag

Gisteren om 10:52  In de schaduw van het sportgeweld op de Olympische Spelen gaat het profvoetbal in Nederland weer beginnen. Vrijdag trappen de eerste teams af in de Keuken Kampioen Divisie. Ook ADO Den Haag, FC Emmen en VVV-Venlo, de degradanten van het afgelopen seizoen, komen dit weekend gelijk in actie. Hoe heeft ADO Den Haag herbouwd na een pijnlijk seizoen? meer »


Deze zes Nederlanders maakten een prachtige transfer naar de Ligue 1

1 augustus 2021 18:00  De voorbereidingen lopen op het einde en dat betekent dat we bijna weer kunnen gaan genieten van het nieuwe seizoen. In Frankrijk wordt het extra interessant, want in de Ligue 1 zijn er liefst zes nieuwe Nederlanders te bewonderen. Bij welke clubs zijn zij te bewonderen en wat is hun perspectief? meer »


Samenvatting VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-3)

1 augustus 2021 12:00  Ronald Koeman zal tevreden terugkijken op de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. FC Barcelona speelde onder aanvoering van veel talenten en Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay een prima pot. Er werd, mede door een prachtig doelpunt van Memphis, met 0-3 gewonnen. meer »


Meer nieuws